Αρχική > Υπηρεσίες

 

Τεχνική Υποστήριξη

 

Στην Κ. ΜΠΟΝΗΣ Α.Ε.B.E. είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας καμίνια υψηλών προδιαγραφών, και εγγυημένης ποιότητας. Στόχος μας είναι να επωφεληθείτε από τα προϊόντα μας στο μέγιστο δυνατό, και να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρουν τα καμίνια "Μπόνης" για πολλά χρόνια.

Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Service. Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας παρέχει υπεύθυνη και άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα. Η επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες.

Το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης σας προσφέρει:
Παροχή Τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση για την συντήρηση και επισκευή των φούρνων
Κινητό Συνεργείο Παροχής Τεχνικών Υπηρεσιών (On Site After Sales Service)
Aναβάθμιση φούρνων παλαιάς τεχνολογίας με υπολογιστές θερμοκρασίας (Controllers) νέας γενιάς
Συντήρηση όλων των φούρνων παλαιάς & νέας τεχνολογίας

 

 

Συμβουλευτική Υποστήριξη

 

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν και μετά την πώληση.Η πολυετής εμπειρία μας και η άμεση, καθημερινή επαφή μας με τους τελικούς χρήστες των καμινιών, μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε αξιόπιστη και άμεση συμβουλευτική υποστήριξη. Η συμβουλευτική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες.

 

 

Ανταλλακτικά

 

Όλα τα καμίνια κατασκευάζονται από την εταιρεία μας εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, οπότε και διατηρούμε πλήρη παρακαταθήκη υλικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων. Όλα τα ανταλλακτικά εξαρτήματα αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα