Αρχική >Καμίνια > Καμίνια Κεραμικής >Καμίνια Κεραμικής Αερίου (Σταθερά)

Top Load kilns

 

Τα καμίνια κεραμικής αερίου της εταιρείας αποτελούν επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργαστηρίου.
Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες σε συνεργασία με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, για εγγυημένη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η πολυστρωματική μόνωση τους και η υψηλή μονωτική ικανότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, και αργό κρύωμα. Η συνεχής έρευνα και η ενημέρωση στα συστήματα υγραερίου, που υπάρχουν σήμερα στην διεθνή αγορά, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στις κατασκευές κάνουν τα καμίνια μας εύχρηστα και απόλυτα ασφαλή στη χρήση.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

Σκελετός κατασκευασμένος από ενισχυμένες σιδηρογωνιές. Η εξωτερική επένδυση αποτελείται από φύλλα χάλυβα βαμμένα με ειδικό για τα καμίνια σφυρήλατο χρώμα.

 

Όλα τα καμίνια φέρουν στην βάση τους τα κατάλληλα μεταλλικά στηρίγματα για την
εύκολη μεταφορά τους με παλετοφόρο.

 

 

Πολυστρωματική μόνωση συνολικού πάχους 18cm. Η πολυστρωματική μόνωση προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

 

 


Τα καμίνια είναι κατασκευασμένα με τοξωτή οροφή


 

Το καμίνι λειτουργεί με σύστημα αναστρεφόμενης φλόγας (η καμινάδα ξεκινάει από το δάπεδο του καμινιού).


Ειδικά ρυθμιζόμενα κλείστρα, βαρέως τύπου, για ασφαλές και δυνατό κλείσιμο.


Το σύστημα καύσης αποτελείται από ατμοσφαιρικούς καυστήρες τύπου Venturi, , οι οποίοι λειτουργούν με αέρα που παίρνουν από το περιβάλλον

 

 

Τα καμίνια τύπου L φέρουν πυροστοιχεία τύπου K, Nickel-Chromium, βαθμονομημένης θερμοκρασίας λειτουργίας 1260°C. Τα καμίνια τύπου Η φέρουν πυροστοιχεία τύπου S, 10% Rhodium Platinum, βαθμονομημένης θερμοκρασίας λειτουργίας 1600°C

 

 

Συστήματα Ασφαλείας:
- Αισθητήρας ελέγχου της λειτουργίας των καυστήρων
- Ελεγκτές διαρροής αερίου


 

Τα καμίνια φέρουν στην πόρτα τους μικρότερες θυρίδες παρακολούθησης και αερισμού
(μία ή δύο, ανάλογα τον τύπο καμινιού).


 

Το καμίνι μπορεί να φέρει σύστημα για την λειτουργία αναγωγικού ψησίματος

 

 

 

Τα καμίνια συνοδεύονται από τον απαραίτητο πυρίμαχο εξοπλισμό (πυρόπλακες και στηρίγματα)

 

Οδηγίες λειτουργίας του controller, τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης των καμινιών κεραμικής και οδηγός προγραμμάτων ψησίματος στην Ελληνική γλώσσα, με αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες

 

 

Σε όλα τα καμίνια της εταιρείας μας ισχύει εκτεταμένη εγγύηση 3 ετών καλής λειτουργίας των ηλεκτρικών εξαρτημάτων.

 

 

Τα καμίνια κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και φέρουν πιστοποιητικό δήλωσης συμμόρφωσης κατασκευαστή CE.

 

 

 

Άμεση παράδοση των τυποποιημένων καμινιών

 

 

 

Καμίνια κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου ατην Ελλάδα

 

 

Έλεγχος Λειτουργίας

Όλα τα καμίνια είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένο μικροεπεξεργαστή (Controller). Όλοι οι Controller είναι εύκολοι στην χρήση, πρακτικοί, και προσφέρουν στους χρήστες όλες τις σύγχρονες δυνατότητες. Η υψηλή τεχνολογία τους και η ποιότητα κατασκευής τους εγγυάται ασφαλές ψήσιμο και ακριβή εκτέλεση της καμπύλης ψησίματος.

 

 

Τεχνική Υποστήριξη

 

Τεχνική Υποστήριξη: Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Service.Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας παρέχει υπεύθυνη και άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα. Η επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες.

 

Συμβουλευτική Υποστήριξη: Η πολυετής εμπειρία μας και η άμεση, καθημερινή επαφή μας με τους τελικούς χρήστες των καμινιών, μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε αξιόπιστη και άμεση συμβουλευτική υποστήριξη Η συμβουλευτική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες.

 

Ανταλλακτικά: Όλα τα καμίνια κατασκευάζονται από την εταιρεία μας εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, οπότε και διατηρούμε πλήρη παρακαταθήκη υλικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων. Όλα τα ανταλλακτικά εξαρτήματα αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα

 

 

Διαστάσεις

Τα καμίνια κατασκευάζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις καθώς και σε διαστάσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες (ειδικές διαστάσεις, περιορισμοί & ιδιαιτερότητες χώρου εγκατάστασης, παραγωγική ικανότητα, ειδικές εφαρμογές κ.α.).

 

Tύπος
Τεχνικά Στοιχεία
Εσωτερικές Διαστάσεις
Λίτρα
C Max
Πλάτος
Μήκος
Ύψος
ΜG 10L
45
45
50
100
1200
ΜG 10H
45
45
50
100
1300
ΜG 20L
50
60
70
210
1200
ΜG 20H
50
60
70
210
1300
ΜG 35L
55
70
90
350
1200
ΜG 35H
55
70
90
350
1300
ΜG 50L
75
75
90
510
1200
ΜG 50H
75
75
90
510
1300
ΜG 83L
80
80
130
830
1200
ΜG 83H
80
80
130
830
1300

 

 

Φωτογραφίες
×