Αρχική >Καμίνια > Καμίνια Σμάλτου

 

Τα καμίνια σμάλτου της εταιρείας αποτελούν επαγγελματικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργαστηρίου.
Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες σε συνεργασία με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, για εγγυημένη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η πολυστρωματική μόνωση τους και η υψηλή μονωτική ικανότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, και αργό κρύωμα. Ο συνδυασμός της μόνωσης με την κατάλληλη για τον όγκο του καμινιού ισχύ των αντιστάσεων μας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του καμινιού σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, με πολύ γρήγορο ρυθμό ανόδου, όπως απαιτεί πληθώρα σύγχρονων υλικών.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

Πολυστρωματική μόνωση συνολικού πάχους 13cm Η πολυστρωματική μόνωση προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

 

Αντιστάσεις Kanthal Α1
Απόλυτα προστατευμένες σε ειδικά διαμορφωμένα αυλάκια

 

Τα καμίνια φέρουν πυροστοιχεία τύπου K, Nickel-Chromium, βαθμονομημένης θερμοκρασίας λειτουργίας 1260°C.

 

 

Τα καμίνια φέρουν στην πόρτα θυροδιακόπτη ασφαλείας ο οποίος κλείνει την παροχή
ηλεκτρικού ρεύματος προς τις αντιστάσεις αν ανοίξουμε την πόρτα του καμινιού ενώ αυτό βρίσκεται σε λειτουργία.

 

Τα καμίνια φέρουν στην πόρτα τους μικρότερες θυρίδες παρακολούθησης και αερισμού
(μία ή δύο, ανάλογα τον τύπο καμινιού).


Οδηγίες λειτουργίας του controller, τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης των καμινιών κεραμικής και οδηγός προγραμμάτων ψησίματος στην Ελληνική γλώσσα, με αναλυτικές οδηγίες και φωτογραφίες

 

 

Σε όλα τα καμίνια της εταιρείας μας ισχύει εκτεταμένη εγγύηση 3 ετών καλής λειτουργίας των ηλεκτρικών εξαρτημάτων.

 

 

Τα καμίνια κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και φέρουν πιστοποιητικό δήλωσης συμμόρφωσης κατασκευαστή CE.

 

 

 

Άμεση παράδοση των τυποποιημένων καμινιών

 

 

 

Καμίνια κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου ατην Ελλάδα

 

 

Έλεγχος Λειτουργίας

Όλα τα καμίνια είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένο μικροεπεξεργαστή (Controller). Όλοι οι Controller είναι εύκολοι στην χρήση, πρακτικοί, και προσφέρουν στους χρήστες όλες τις σύγχρονες δυνατότητες. Η υψηλή τεχνολογία τους και η ποιότητα κατασκευής τους εγγυάται ασφαλές ψήσιμο και ακριβή εκτέλεση της καμπύλης ψησίματος.

 

 

Τεχνική Υποστήριξη

 

Τεχνική Υποστήριξη: Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Service.Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας παρέχει υπεύθυνη και άμεση τεχνική υποστήριξη σε όλη την Ελλάδα. Η επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες.

 

Συμβουλευτική Υποστήριξη: Η πολυετής εμπειρία μας και η άμεση, καθημερινή επαφή μας με τους τελικούς χρήστες των καμινιών, μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε αξιόπιστη και άμεση συμβουλευτική υποστήριξη Η συμβουλευτική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα, πρωινές και απογευματινές ώρες.

 

Ανταλλακτικά: Όλα τα καμίνια κατασκευάζονται από την εταιρεία μας εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, οπότε και διατηρούμε πλήρη παρακαταθήκη υλικών και ανταλλακτικών εξαρτημάτων. Όλα τα ανταλλακτικά εξαρτήματα αποστέλλονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα

 

 

Διαστάσεις

 

Tύπος
Τεχνικά Στοιχεία
Εσωτερικές Διαστάσεις
Λίτρα
C Max

Ισχυς

kW

Παροχή
Πλάτος
Βάθος
Ύψος
Μονοφασική
Ενισχυμένη μονοφασική
Τριφασική
13
19
11
3
1200
2.0
Yes
Yes
No
ΜΚF8L
19
23
21
8
1200
2.5
Yes
Yes
No
ΜΚF20L
27
30
24
19
1200
3.0
Yes
Yes
No
ΜΚF40L
35
35
35
43
1200
4.0
Yes
Yes
Yes
ΜΚF85L
42
45
45
85
1200
6.5
Yes
Yes
Yes