Αρχική > Η Εταιρεία

 

Κωστας Σ. Μπόνης ΑΕΒΕ 50 χρόνια δημιουργίας
Η υπογραφή της Μπόνης Καμίνια υψηλών θερμοκρασιών βρίσκεται μέσα στην πλειοψηφία των εργαστηρίων σε Ελλάδα και Κύπρο. Η ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών, η άμεση εξυπηρέτηση, η πανελλαδική κάλυψη, και το ειδικό βάρος που δίνουμε στην εμπειρία και την ικανοποίηση του πελάτη τοποθετούσαν πάντα την εταιρεία μας στις πρώτες επιλογές της αγοράς.

 

Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 50 χρόνια, από τον Κώστα Μπόνη, και έκτοτε προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες εργαστήρια, ερευνητικά κέντρα, βιοτεχνίες και βιομηχανίες σε περισσότερες απο 10 χώρες. Η εταιρεία κατασκευάζει καμίνια για το ψήσιμο κεραμικών, γυαλιού (fusing), σμάλτου, μετάλλων κ.α.

 

Σήμερα είναι η μόνη επιχείρηση που παράγει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα καμίνια για το ψήσιμο κεραμικών.

 

Το γεγονός ότι είμαστε κατασκευαστές των φούρνων μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις για φούρνους που θα καλύπτουν απόλυτα τις όποιες προσωπικές ανάγκες σας (περιορισμοί & ιδιαιτερότητες χώρου, παραγωγική ικανότητα, ειδικές εφαρμογές κ.α.).

 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Κρυονέρι Αττικής, όπου σε ιδιόκτητο κτήριο 3.800τμ στεγάζεται πρότυπη βιομηχανική μονάδα παραγωγής καμινιών, εκθεσιακός χώρος όπου μπορείτε να δείτε όλους τους τύπους καμινιών, χώρος επίδειξης λειτουργίας & εκμάθησης, χώρος υποδοχής και τα κεντρικά γραφεία.

 

Η εμπειρία που έχει αποκτήσει η εταιρεία μέσα από 50 χρόνια κατασκευής καμινιών και άμεσης επικοινωνίας με τους τελικούς χρήστες αποτελούν τη βάση για την παραγωγή καμινιών υψηλών προδιαγραφών, εύκολων στη χρήση, με ποιοτική απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας. Άλλωστε η εξειδίκευση και το Know how που διαθέτουμε καθώς και η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη, έχουν αποφέρει στην εταιρεία μας 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Νέες τεχνολογίες και εφαρμογές, απομακρυσμένος έλεγχος, Internet of Things, είναι κομμάτια που έχουν αγγίξει ήδη και εμάς...