You are here: home > PRODUCTS > KILNS FOR GLASS >TRUNK TYPE kilns FOR FUSING

Φούρνοι Fusing τύπου Μπαούλο

Τα προϊόντα “GL” αποτελούν εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις της σύγχρονης βιοτεχνίας.

Κατασκευάζονται απο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες σε συνεργασία με τους καλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, για εγγυημένη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Στους φούρνους καμπάνα της εταιρείας μας τα βαγόνια είναι σταθερά στο δάπεδο, και κινείτε ο κυρίως φούρνος (καπάκι).
Η κίνηση γίνεται από ηλεκτρομειωτήρα πάνω σε ράγες με τερματικά stop. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η πρόκληση ζημιών στα προς ψήσιμο αντικείμενα από τους κραδασμούς που δημιουργούνται κατά την μετακινήση των βαγονιών.

Bell type fusing kiln

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΦΟΥΡΝΩΝ "ΜΠΟΝΗΣ":

Δάπεδο από Ειδικά Μονωτικά Πυρότουβλα
Η Κ.ΜΠΟΝΗΣ Α.Ε. παραμένοντας πιστή στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καινοτομεί προσφέροντας φούρνους γυαλιού με δάπεδο κατασκευασμένο από ειδικά ελαφριά πυρότουβλα, υψηλής μονωτικής ικανότητας.
Η κατασκευή αυτή προσφέρει:
-Εξασφάλιση μόνιμης και απόλυτης επιπεδότητας του δαπέδου που απαιτείτε για το ψήσιμο μεγάλων γυάλινων επιφανειών
-Εξοικονόμηση ενέργειας (μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς τα μονωτικά υλικά απορροφούν τη μικρότερη δυνατή θερμότητα)
-Ενίσχυση της γραμμικής (ομοιόμορφης) θέρμανσης και ψύξης των γυάλινων αντικειμένων, αποτρέποντας το ράγισμα / σπάσιμο τους, και αποδίδοντας το καλύτερο δυνατό ποιοτικό αποτέλεσμα.
-Μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του φούρνου

Σύστημα Υπέρυθρης Ακτινοβολίας
Οι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με σύστημα θέρμανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας (Infrared Heating System), τελευταίας τεχνολογίας.
Τα στοιχεία υπέρυθρης ακτινοβολίας τοποθετούνται στην οροφή του φούρνου, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Αυτό κάνει το ψήσιμο μεγάλων γυάλινων επιφανειών εύκολο, και χωρίς το φόβο απρόσμενων σπασιμάτων.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας μονωτικά υλικά, εξασφαλίζει γραμμική και ομοιόμορφη εκπομπή θερμότητας σε κάθε ψήσιμο, ενισχύοντας έτσι την παραγωγή προϊόντων σταθερής ποιότητας.

Γρήγορο Κρύωμα

Fusing firing fast cooling
Ο τρόπος κατασκευής είναι ειδικά μελετημένος για να υποστηρίζει τη λειτουργία γρήγορου κρυώματος, που απαιτεί το άνοιγμα του φούρνου σε υψηλές θερμοκρασίες.
Το εσωτερικό ύψος στους φούρνους Κ.ΜΠΟΝΗΣ είναι μοιρασμένο στο καπάκι και στο δάπεδο επιτρέποντας το άνοιγμα του φούρνου σε υψηλές θερμοκρασίες καθώς τα αντικείμενα προφυλάσσονται από την άμεση επαφή με τον κρύο αέρα, αποτρέποντας το στρεσάρισμα του γυαλιού.
Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται γρήγορο και αποτελεσματικό κρύωμα, ενώ ανανεώνεται ο αέρας στο εσωτερικό του φούρνου ενισχύοντας την αντοχή, την ποιότητα και λαμπερότητα των αντικειμένων.

Σύστημα Ελέγχου
Οι φούρνοι είναι εξοπλισμένοι με εξελιγμένους, εύχρηστους και πρακτικούς μικροεπεξεργαστές (Controllers), κατασκευασμένους ειδικά για χρήση σε εφαρμογές μορφοποίησης γυαλιού.
Ο έλεγχος της θερμοκρασίας πραγματοποιείτε σε πολλές ζώνες, εξασφαλίζοντας απόλυτη ομοιογένεια της θερμοκρασίας.
Οι Controllers έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν (ανάλογα με τον τύπο) μέχρι 100 προγράμματα, αποτελούμενα από 20 βήματα (το κάθε πρόγραμμα).
Ο προγραμματισμός, η αποθήκευση και η επανάκληση των προγραμμάτων γίνεται πολύ εύκολα, ενώ η υψηλή τεχνολογία των Controllers εγγυάται ασφαλές ψήσιμο και ακριβή εκτέλεση της καμπύλης ψησίματος.

STANDARD ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
• Δάπεδο από ειδικά ελαφριά πυρότουβλα υψηλής μονωτικής ικανότητας
• Μόνωση καπακιού από Cerablanket
• Ειδικό κάλυμμα του καπακιού από ελαφρύ αλούμινιο
• Ηλεκτροκίνητο άνοιγμα / κλείσιμο του καπακιού
• Σύστημα ασφάλειας ανύψωσης του καπακιού
• Σύστημα υπέρυθρης ακτινοβολίας
• Σύστημα γρήγορου, ελεγχόμενου κρυώματος
• Εξελιγμένο μικροεπεξεργαστή (Controller), τελευταίας τεχνολογίας με δυνατότητα αποθήκευσης πολλών προγραμμάτων
• Έλεγχος θερμοκρασίας σε πολλές ζώνες
• Ειδικός πίνακας ελέγχου, τύπου ντουλάπας, για προστασία των ηλεκτρικών εξαρτημάτων από τις υψηλές θερμοκρασίες
• Θυρίδες παρακολουθήσεως & αερισμού

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:
• Περιμετρικές αντιστάσεις δαπέδου
• Βαγόνια ίδιου ή μεγαλύτερου βάθους για μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου και ευελιξία παραγωγής
• Σύστημα Γρήγορου Κρυώματος με απορόφηση
• Σύστημα Triplex / Laminate 4σε1
• Καπάκια ελεγχόμενου ή μη κρυώματος για μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου.
• Αυτόματα ανοιγόμενες οπές αερισμού
• Πυρίμαχα παράθυρα παρακολουθήσεως
• Αυτόματο άνοιγμα του καπακιού, μέσο του Controller, σε όποια βήματα επιθυμείτε και για όσα εκατοστά καθ’ύψος επιθυμείτε, για γρήγορο κρύωμα και ανανέωση του αέρα του φούρνου
• Αυτόματη μετακίνηση του καπακιού από το ένα βαγόνι στο επόμενο μόλις ολοκληρωθεί το ψήσιμο, μέσο PLC

Trunk type fusing kiln

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγγύηση
Σε όλα τα καμίνια της εταιρείας μας ισχύει Εγγύηση σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τεχνική & Συμβουλευτική Υποστήριξη
Εκτός από καμίνια εγγυημένης ποιότητας, η εταιρεία Κ.ΜΠΟΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. σας προσφέρει και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, όπως συνεχή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη,(On Site After Sales Service) με βάση την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την εξειδικευμένη, πολυετή πείρα μας. (Υπηρεσίες)

Τμήμα Ειδικού Σχεδιασμού
Το γεγονός ότι είμαστε κατασκευαστές των φούρνων μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις για φούρνους που θα καλύπτουν απόλυτα τις όποιες προσωπικές ανάγκες σας (περιορισμοί & ιδιαιτερότητες χώρου, παραγωγική ικανότητα, ειδικές εφαρμογές κ.α.)
Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει για εσάς τον ιδανικό φούρνο, με εγγύηση την πολυετή, επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, και την ευρηματικότητα και συνεχή έρευνα που έχουν ήδη αποφέρει στην εταιρεία 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
Οι φούρνοι Fusing τύπου μπαούλο κατασκευάζονται σε διαστάσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες, όπως ημερήσια παραγωγική ικανότητα, μέγεθος αντικειμένων κτλ. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες - Επικοινωνία >>

ΤΥΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΗΚΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΥΨΟΣ
GL 240 240 140 40
GL 270 270 160 40
GL 300 300 165 40
GL 360 360 165 40

Φούρνους Fusing με μικρότερες διαστάσεις θα βρείτε στους φούρνους μπαούλο>>