You are here: home > PRODUCTS > DT KILNS

img

 

 

Σύστημα Αποκέρωσης:
Αποκερωση

Φίλτρο Μετάκαυσης:
Μετάκαυση Καπναερίων


 

 

Καμίνια οδοντοτεχικής "Dt"

Τα προϊόντα “Dt” αποτελούν εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών που καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του σύγχρονου εργαστηρίου οδοντοτεχνικής.

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία μας εγγυούνται την υψηλή ποιότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό των προϊόντων “Dt”, ενώ σας εξασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων σταθερά υψηλής ποιότητας.

Καμίνια Αργυροχρυσοχοϊας GM

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Θερμομόνωση
Μόνωση από ειδικά ελαφριά πυρότουβλα, υψηλής μονωτικής ικανότητας.
Η κατασκευή αυτή προσφέρει:
- Εξοικονόμηση ενέργειας (μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς οι απώλειες της θερμότητας είναι ελάχιστες.
- Απόλυτη ομοιογένεια ψησίματος, καθώς οι αντιστάσεις έχουν μεγαλύτερη οπτική γωνία προς τα αντικείμενα
- Μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του φούρνου.

Σύστημα Ελέγχου
Τα καμίνια είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένους, εύχρηστους και πρακτικούς μικροεπεξεργαστές (Controllers) τύπου ATR901. Η ρύθμιση και ο έλεγχος λειτουργίας πραγματοποιείτε πλήρως αυτοματοποιημένα μέσο του Controller.
Ο προγραμματισμός, η αποθήκευση και η επανάκληση των προγραμμάτων γίνεται πολύ εύκολα, ενώ η υψηλή τεχνολογία των Controllers εγγυάται ασφαλές ψήσιμο και ακριβή εκτέλεση του προγράμματος ψησίματος.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χαρακτηριστικά των Controller >>

Σύστημα Θέρμανσης
Αντιστάσεις υψηλών προδιαγραφών, ανοιχτού τύπου, που παρέχουν τη δυνατότητα εύκολης αντικατάστασης τους σε περίπτωση φθοράς. Η υψηλή ποιότητα των αντιστάσεων εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και ποιοτικό αποτέλεσμα στα αντικείμενα σας.

Διάφορα
Τα καμίνια φέρουν στην πόρτα οπή παρακολουθήσεως και θυροδιακόπτη ασφαλείας ο οποίος κλείνει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τις αντιστάσεις όταν ανοίξουμε την πόρτα του καμινιού ενώ αυτό βρίσκεται σε λειτουργία.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Σύστημα Αποκέρωσης "2 σε 1"
Ειδική κατασκευή, όπου τοποθετούνται τα ποτήρια στο καμίνι, και κατά την αποκέρωση το κερί διοχετεύεται σε δοχείο συγκέντρωσης κάτω από το καμίνι.
Ο χειριστής του καμινιού μπορεί να τοποθετήσει τα ποτήρια στο καμίνι όταν τελειώνει τη βάρδια του και να ρυθμίσει το καμίνι να ξεκινήσει αυτόματα το ψήσιμο το βράδυ. Όταν ολοκληρωθεί το ψήσιμο αρχίζει αυτόματα το κρύωμα του καμινιού, ώστε ο χειριστής να βρει το πρωί τα ποτήρια σε θερμοκρασία χύτευσης.

Το σύστημα αποκέρωσης διατήθεται μόνο για τα καμίνια τύπου Dt 43 και Dt 85.

Φίλτρο Μετάκαυσης Καπναερίων
Το καμίνι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με φίλτρο μετάκαυσης καπναερίων. Το φίλτρο είναι αυτόνομο και βρίσκεται εγκατεστημένο πάνω από το καμίνι. Αποτελείτε από θάλαμο καύσης υψηλών θερμοκρασιών και αυτόνομο πίνακα χειρισμού. Το φίλτρο μετάκαυσης μπορείτε να το προμηθευτείτε και μεμονωμένα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγγύηση
Σε όλα τα καμίνια της εταιρείας μας ισχύει Εγγύηση σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τεχνική & Συμβουλευτική Υποστήριξη
Εκτός από καμίνια εγγυημένης ποιότητας, η εταιρεία Κ.ΜΠΟΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. σας προσφέρει και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, όπως συνεχή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη,(On Site After Sales Service) με βάση την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την εξειδικευμένη, πολυετή πείρα μας. (Υπηρεσίες)

Τμήμα Ειδικού Σχεδιασμού
Το γεγονός ότι είμαστε κατασκευαστές των φούρνων μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις για φούρνους που θα καλύπτουν απόλυτα τις όποιες προσωπικές ανάγκες σας (περιορισμοί & ιδιαιτερότητες χώρου, παραγωγική ικανότητα, ειδικές εφαρμογές κ.α.)
Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει για εσάς τον ιδανικό φούρνο, με εγγύηση την πολυετή, επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, και την ευρηματικότητα και συνεχή έρευνα που έχουν ήδη αποφέρει στην εταιρεία 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τα καμίνια οδοντοτεχνικής κατασκευάζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις καθώς και σε διαστάσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες, όπως χωρητικότητα κτλ.

ΤΥΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΣ kw/h
ΠΛΑΤΟΣ ΜΗΚΟΣ ΥΨΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΜΗΚΟΣ ΥΨΟΣ m3 1200C 1300C
DT 3 13 20 11 38 50 45 0,003 1,5 N/A
DT 8 17 23 19 40 52 47 0,008 2 N/A
DT 13 27 30 24 55 74 46 0,013 2,5 2,8
DT 43 35 35 35 69 82 62 0,043 4 4,5
DT 85 42 45 45 72 110 150 0,085 6,5 7,5

Καμίνια με μεγαλύτερη χωρητικότητα θα βρείτε στα καμίνια κεραμικής >>

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με καμίνια σε ειδικές διαστάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας - Επικοινωνία >>