You are here: home > PRODUCTS > KILNS FOR CERAMICS > gas kilns

Καμίνια κεραμικής γκαζιού

Η εταιρεία μας έχοντας προβλέψει τα πολλαπλά πλεονεκτήματα της χρήσης του υγραερίου στο ψήσιμο των κεραμικών αντικειμένων, προχώρησε στην δημιουργία μιας ολοκληρομένης σειράς καμινιών υγραερίου. Η εταιρεία μας κατασκευάζει απο μικρά καμίνια γκαζιού μέχρι υπερμεγέθεις κατασκευές.

Η συνεχής έρευνα και η ενημέρωση στα συστήματα υγραερίου, που υπάρχουν σήμερα στην διεθνή αγορά, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία μας στις κατασκευές κάνουν τα καμίνια μας εύχρηστα και απόλυτα ασφαλή στη χρήση.

Gas firing ceramic kiln

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Θερμομόνωση
Α. Μόνωση απο Πυρότουβλα: Η μόνωση των καμινιών αποτελείτε από ειδικά ελαφριά πυρότουβλα, υψηλής μονωτικής ικανότητας.

Β. Μόνωση απο Κεραμοβάμβακα: Ο κεραμοβάμβακας προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, το καμίνι έχει μικρότερο βάρος, και ενισχύει την ομοιογένεια ψησίματος.

Και στις δύο περιπτώσεις η μόνωση του δαπέδου και των βαγονιών αποτελείτε από ειδικά ελαφριά πυρότουβλα, υψηλής μονωτικής ικανότητας.

Σύστημα Ασφάλειας
Η λειτουργία των καυστήρων ελέγχεται από αισθητήρες. Έτσι σε περίπτωση που κάποιος καυστήρας δεν ανάψει από την αρχή ή σβήσει κατά την ώρα λειτουργίας του, αυτομάτως διακόπτεται η παροχή υγραερίου για αυτόν τον καυστήρα και τήθεται σε λειτουργία ηχητικό ή οπτικό σήμα .
Για μεγαλύτερη ασφάλεια υπάρχει ελεγκτής διαρροής αερίου, ο οποίος αν «μυρίσει» αέριο διακόπτει την παροχή αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύστημα Ελέγχου
Τα καμίνια είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένους, εύχρηστους και πρακτικούς μικροεπεξεργαστές (Controllers). Η ρύθμιση και ο έλεγχος λειτουργίας πραγματοποιείτε πλήρως αυτοματοποιημένα μέσο Controller.
Ο προγραμματισμός, η αποθήκευση και η επανάκληση των προγραμμάτων γίνεται πολύ εύκολα, ενώ η υψηλή τεχνολογία των Controllers εγγυάται ασφαλές ψήσιμο και ακριβή εκτέλεση του προγράμματος ψησίματος. Ο Controller έχει την δυνατότητα αποθήκευσης 2 προγραμμάτων των 8 βημάτων ή ένος μεγάλου προγράμματος των 16 βημάτων. Τα βήματα αυτά μπορούν να είναι ανοδικά, παραμονής η καθοδικά.
Η θερμοκρασία αυξομειώνεται ενεργοποιώντας σύστημα σεβροκινητήρα.

Σύστημα Θέρμανσης
Τα καμίνια λειτουργούν με σύστημα αναστρεφόμενης φλόγας δηλαδή η καμινάδα ξεκινάει από το δάπεδο του καμινιού. Η κατασκευή αυτή σε συνδυασμό με τα υψηλής μονωτικότητας υλικά που χρησιμοποιούνται για την δομή των καμινιών μας επιτρέπει να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και καλύτερη ομοιογένεια ψησίματος.

Το σύστημα καύσης αποτελείται από ατμοσφαιρικούς καυστήρες. Οι καυστήρες βρίσκονται τοποθετημένοι δεξιά και αριστερά στο κάτω μέρος του καμινιού. Το άναμα των καυστήρων πραγματοποιείται αυτόματα μέσο του Controller από ηλεκτρικό σπινθηριστή

Διάφορα
Τα καμίνια φέρουν στην πόρτα οπές παρακολουθήσεως.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγγύηση
Σε όλα τα καμίνια της εταιρείας μας ισχύει Εγγύηση σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τεχνική & Συμβουλευτική Υποστήριξη
Εκτός από καμίνια εγγυημένης ποιότητας, η εταιρεία Κ.ΜΠΟΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. σας προσφέρει και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, όπως συνεχή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη,(On Site After Sales Service) με βάση την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την εξειδικευμένη, πολυετή πείρα μας. (Υπηρεσίες)

Τμήμα Ειδικού Σχεδιασμού
Το γεγονός ότι είμαστε κατασκευαστές των φούρνων μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις για φούρνους που θα καλύπτουν απόλυτα τις όποιες προσωπικές ανάγκες σας (περιορισμοί & ιδιαιτερότητες χώρου, παραγωγική ικανότητα, ειδικές εφαρμογές κ.α.)
Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει για εσάς τον ιδανικό φούρνο, με εγγύηση την πολυετή, επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, και την ευρηματικότητα και συνεχή έρευνα που έχουν ήδη αποφέρει στην εταιρεία 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τα καμίνια κεραμικής με γκάζι κατασκευάζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις καθώς και σε διαστάσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες, όπως χωρητικότητα κτλ.

ΤΥΠΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΛΑΤΟΣ ΜΗΚΟΣ ΥΨΟΣ ΠΛΑΤΟΣ ΜΗΚΟΣ ΥΨΟΣ m3
MG 10 45 45 50 70 100 150 0,50
MG 20 50 60 70 90 130 160 1,00
MG 35 55 70 90 95 140 160 2,00
MG 50 75 75 90 115 145 170 2,30
MG 83 80 80 130 120 150 180 3,00

Καμίνια με μεγαλύτερη χωρητικότητα θα βρείτε στα καμίνια κεραμικής με βαγόνια >>

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με καμίνια σε ειδικές διαστάσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας - Επικοινωνία >>