You are here: home > PRODUCTS > BS KILNS

img

 

Καμίνια για χάντρες - beads annealing "Bs"

Το καμίνι για χάντρες "Bs" αποτελεί την πλέον ευέλικτη επιλογη, καθώς οι διαστάσεις του είναι ιδανικές για την παραγωγή χάντρας, και μικρών γυάλινων αντικειμένων fusing, καλύπτοντας έτσι απόλυτα τις απαιτήσεις ενός σύγχρονου εργαστηρίου.

Η πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει η εταιρεία μας εγγυούνται την υψηλή ποιότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό των προϊόντων “Bs”, ενώ σας εξασφαλίζουν την παραγωγή προϊόντων σταθερά υψηλής ποιότητας.

bead annealing kiln

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Θερμομόνωση
Μόνωση από ειδικά ελαφριά πυρότουβλα, υψηλής μονωτικής ικανότητας.
Η κατασκευή αυτή προσφέρει:
- Εξοικονόμηση ενέργειας (μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς οι απώλειες της θερμότητας είναι ελάχιστες.
- Εξασφάλιση μόνιμης και απόλυτης επιπεδότητας του δαπέδου
- Μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής του φούρνου.
- Ενίσχυση της γραμμικής (ομοιόμορφης) θέρμανσης και ψύξης των γυάλινων αντικειμένων, αποτρέποντας το ράγισμα / σπάσιμο τους.

Για εύκολη χρήση η πόρτα κατασκευάζεται απο υψηλής μονωτικής ικανότητας πλάκες κεραμικών ινών.

Σύστημα Ελέγχου
Τα καμίνια είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένους, εύχρηστους και πρακτικούς μικροεπεξεργαστές (Controllers). Η ρύθμιση και ο έλεγχος λειτουργίας πραγματοποιείτε πλήρως αυτοματοποιημένα μέσο Controller.
Ο προγραμματισμός, η αποθήκευση και η επανάκληση των προγραμμάτων γίνεται πολύ εύκολα, ενώ η υψηλή τεχνολογία των Controllers εγγυάται ασφαλές ψήσιμο και ακριβή εκτέλεση του προγράμματος ψησίματος. Ο Controller έχει δυνατότητα αποθήκευσης 4 προγραμμάτων, αποτελούμενα απο 15 βήματα το κάθε ένα.

Σύστημα Θέρμανσης
Τα καμίνια "Bs" είναι εξοπλισμένα με σύστημα θέρμανσης υπέρυθρης ακτινοβολίας (Infrared Heating System). Τα στοιχεία υπέρυθρης ακτινοβολίας τοποθετούνται στην οροφή του φούρνου, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
Η υπέρυθρη ακτινοβολία σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας μονωτικά υλικά, εξασφαλίζει γραμμική και ομοιόμορφη εκπομπή θερμότητας σε κάθε ψήσιμο, ενισχύοντας έτσι την παραγωγή προϊόντων σταθερής ποιότητας.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ:

Πόρτα για χάντρες
Τα καμίνια μπορούν να φέρουν μικρότερo άνοιγμα πάνω στην κυρίως πόρτα του καμινιού για την τοποθέτηση των αντικειμένων κατα την παραγωγή τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγγύηση
Σε όλα τα καμίνια της εταιρείας μας ισχύει Εγγύηση σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τεχνική & Συμβουλευτική Υποστήριξη
Εκτός από καμίνια εγγυημένης ποιότητας, η εταιρεία Κ.ΜΠΟΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε. σας προσφέρει και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, όπως συνεχή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη,(On Site After Sales Service) με βάση την υπευθυνότητα, την αξιοπιστία και την εξειδικευμένη, πολυετή πείρα μας. (Υπηρεσίες)

Τμήμα Ειδικού Σχεδιασμού
Το γεγονός ότι είμαστε κατασκευαστές των φούρνων μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε προτάσεις και λύσεις για φούρνους που θα καλύπτουν απόλυτα τις όποιες προσωπικές ανάγκες σας (περιορισμοί & ιδιαιτερότητες χώρου, παραγωγική ικανότητα, ειδικές εφαρμογές κ.α.)
Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρείας θα σχεδιάσει και θα κατασκευάσει για εσάς τον ιδανικό φούρνο, με εγγύηση την πολυετή, επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο, και την ευρηματικότητα και συνεχή έρευνα που έχουν ήδη αποφέρει στην εταιρεία 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας

ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ
Εκτός απο την τυποποιημένη διάσταση τα καμίνια "Bs" μπορούν να κατασκευαστούν και σε διαστάσεις προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. - Επικοινωνία >>